Vi tilbyder individuelle ESDM sessioner for børn mellem 2 og 5 år i vores læringscenter på Østerbro. Vores talentfulde terapeuter vil opbygge et legerepertoire og lære jeres barn færdigheder, som er vigtige for lige præcis jeres barns udvikling. Opbygning af relationen og udvikling tager tid, derfor skal barnet kunne deltage regelmæssigt mindst en gang om ugen i nogle måneder.

Start med en prøvepakke på 3 sessioner. På baggrund af evalueringen af jeres barns udviklingsniveau bliver der udarbejdet en liste over læringsmål. I vil derefter tilmelde jeres barn til 3 måneder ad gangen. Der kan vælges forskellige intensitetspakker, hvor minimumspakken er én gang ugentligt. Evalueringen skal gentages ca. hver 3. måned for at dokumentere fremskridt samt forny læringsmål.

Vi anbefaler at tilmelde jer et ESDM forældreundervisningsforløb, så I også lærer ESDM teknikker. I kan øve det indlærte mellem sessionerne i centret, og dette vil gavne barnets udvikling.

Prøvepakken á 3 sessioner koster 1.500 kr. Derefter koster det 850 kr. per session, og der gives 10% rabat ved 2 ugentlige sessioner. Der er desværre ingen muligheder for at søge offentlig finansiering. Har familien en amerikansk eller lignende sundhedsforsikring, er sessionerne sandsynligvis dækket, da vi er certificerede efter de amerikanske standarder. Der er mulighed for at søge om udgifterne til forældretræningsforløb betalt af jeres kommune.

Kontakt os på mail@autismesupport.dk for at booke et gratis indledende møde online eller på ESDM centret på Nøjsomhedsvej 7, 2100 København Ø.

Share