Den 7-8. september i København: ESDM weekend workshop for familier vil kombinere gruppeundervisning med praktiske individuelle øvelser med børnene:

  1. ESDM-teknikkerne vil gennemgås i formiddagsworkshops for voksne lørdag og søndag 8.30-12.00
  2. Efter frokostpausen, vil familierne blive tildelt individuelle tider med barnet, hvor de vil modtage individuel praktisk vejledning og feedback i tidsrummet mellem kl. 13 og 16. Der vil blive taget hensyn til sovetider og eventuel lang rejsetid hjem.

Kursets inhold:

  • Motivation af barnet til at indgå i gensidige sociale samspil,
  • Opbygning af aktiviteter og strukturen i dem,
  • Teknikker til at understøtte kommunikation og sprog.

Bor du langt fra København? Du kan stadig være med – tag en weekendtur med hotel eller lejlighedsophold, hvor barnet kan blive passet af bedsteforældre eller den ene forældre om formiddagen, og komme med til den praktiske time.

Tilmeld dig HER.

Er du interesseret i et uforpligtende møde om Early Start Denver Model som forældretræning eller som hjemmetræningsmetode, er du velkommen til at ringe på 20 222 618 eller skrive en mail på mail@autismesupport.dk. Mødet afholdes hjemme hos jer på et tidspunkt som passer jeres families behov.

Er du studerende som gerne vil lære om tidlig autismeindsats gennem et studiejob, kontakt gerne mig for at høre om jobmuligheder.

Vil du kontaktes med dato for det næste gratis informationsmøde eller workshop, kan du også tilmelde dig mailinglisten ved at skrive en besked på mail@autismesupport.dk.

Share